Cursos d'Anglès: Cambridge i TOEFL

Cambridge:

Cursos:

NIVELL A2
KEY
NIVELL B1
PET
NIVELL B2
FCE
NIVELL C1
CAE
NIVELL C2
CPE

Com et prepararem?

A LaCultural respectem i considerem el progrés individual de l'alumne. Per aquesta raó, des de 2013 avaluem l'alumnat de forma continuada, és a dir:

- Entreguem informes detallats personalitzats cada trimestre, l'últim día de classe. 

- Cada trimestre fem un simulacre d'examen, de manera que els alumnes s'habituen a fer exàmens oficials sota la pressió i serietat d'un examen oficial. Els exàmens de prova o Mock Exams estan compresos per les parts oficials, incloent l'speaking

-Quan el professor considera que l'alumne té nivell suficient se l'impulsa a fer l'examen oficial a Exams Catalunya. 

Escala de nivells d'Anglès. A l'esquerra la nomenclatura oficial europea. A la dieta (sobre l'escala) la nomenclatura usada per Cambridge. 

Per on començo?

Com saber a quin graó has de pujar? Fácil! Concreta amb nosaltres una prova de nivell i et farem saber què has de cursar per a poder arribar fins al teu objectiu!  

TOEFL: 

Què és?

El TOEFL és l'examen d'anglès més respectat de tot el món i ha estat reconegut per més de 10.000 centres d'estudis, universitats i organitzacions de més de 130 països. 

Quina validesa té?

El TOEFL té validesa mundial. No importa quin sigui el país on vulguis ingressar, amb el TOEFL podràs demostrar el teu nivell d'anglès sense problema. 

Com et prepararem?

La preparació del TOEFL no es distingirà en res amb la preparació que t'oferim en els cursos de Cambridge. Fes click en el següent botó i llegeix el mètode que utilitzem!

 
 
 
  • Twitter Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • c-facebook

© 2019-2020 Acadèmia La Cultural

Acadèmia La Cultural

  - Rambla Arnau de Vilanova 10, 1r 1a 

Vilanova i la Geltrú (08800)

931.739.326 --- 655.680.817

lacultural@academialacultural.com